Σχετικά με εμάς

Αν είστε λάτρης των πούρων και σερφάρετε στο ίντερνετ ψάχνοντας ένα καλό κατάστημα για να αγοράσετε, έχετε έρθει στο σωστό μέρος καθώς στο CubanCigarPlaza.gr έχουμε την καλύτερη επιλογή Κουβανέζικων πούρων.

 

Θα παραδώσουμε τα κουβανέζικα πούρα σε αυθεντικό κουτί, σφραγισμένα και άθικτα με σφραγίδες αυθεντικότητας που μπορείτε να επαληθεύσετε στην ιστοσελίδα της Habanos S.A. Η σφράγιση είναι πολύ στέρεα και δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Θα λάβετε τα προϊόντα καπνού σας 15-30 ημέρες αφού λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Χρησιμοποιούμε μια θερμοκρασία 70°F-21°C και 70% υγρασία για να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα στα πούρα μας, τα οποία είναι πλήρως τυλιγμένα σε πλαστικό όταν αποστέλλονται, έτσι ώστε να διατηρούνται ανέπαφα κατά τη μεταφορά.

 

Παραδίδουμε οπουδήποτε στον κόσμο, παρόλο που η εταιρεία μας βρίσκεται στην ιστορική και αρχαία πόλη της Ελλάδας. Βρισκόμαστε στη ζώνη ελευθέρων συναλλαγών αυτής της χώρας παρέχοντας τα πούρα μας σε καλύτερη τιμή σε σύγκριση με τα συνηθισμένα φυσικά καταστήματα. Έχουμε παραδώσει επιτυχώς κουβανέζικα πούρα από το 2012 και ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί πρωτόκολλα SSL (Secure Socket Layers) και TLS (Security Layer Security) ως πρόσθετα μέτρα κατά των τρωτών σημείων του Διαδικτύου.

 

Οποτεδήποτε θέλετε να αγοράσετε ένα κουβανέζικο πούρο, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας. Μετά την εγγραφή, μπορείτε να αγοράσετε κουβανέζικα πούρα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Εκτιμούμε τους πελάτες μας και είμαστε υπερήφανοι που σας εξυπηρετούμε και εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε ζητήματα ή απλά θέλετε να ζητήσετε κάτι από την εταιρεία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@cubancigarplaza.gr οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.