Cohiba Exquisitos

Cohiba
Cohiba

Cohiba Exquisitos

Cohiba

Cohiba Exquisitos

Περισσότερες Πληροφορίες
Ring Gauge 33
Μήκος 126 mm / 4.9 inches
δύναμη Medium
Μέγεθος Small Panetela
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Σε απόθεμα
SKU
SW-COH-EXQU-025-BOX-CONF
Ειδική Τιμή 41,00 USD Regular Price 51,00 USD
Περιγραφή

Ένας σοφός είπε κάποτε: "τα σπουδαία έρχονται σε μικρές συσκευασίες". Αυτό ισχύει και για τα πούρα Cohiba Exquisitos. Παρά το μικρό μήκος των 5 ιντσών, και το ring gauge 33, αυτό το μικρό panetela είναι ένα πολύ λεπτό πούρο με μεγάλη όμως ένταση. Τα πούρα Exquisitos μπορούν να συναρπάσουν ευχάριστα με την πικάντικη γεύση τους που αφήνει μια υπέροχη επίγευση στον ουρανίσκο. Ο καπνός έχει μέτριο έως γεμάτο σώμα.

Το Exquisitios είναι το μικρότερο πούρο από τα επτά που αποτελούν τη σειρά Línea Clásica της Cohiba, μαζί με το μεγαθήριο Esplendidos, το ογκώδες Robusto και άλλα τέσσερα. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή κάθε λάτρη πούρων. Η τέλεια επιλογή για σύντομες εμπειρίες καπνίσματος με την παρέα ενός φρεσκοκομμένου εσπρέσο το πρωί. Επιπρόσθετα, λόγω του μικρού μεγέθους, μπορείτε να παίρνετε μαζί σας αυτά τα πούρα σε διάφορες εξορμήσεις και εκδρομές. Αποκτήστε, σήμερα κιόλας, ένα κουτί με 25 απ' αυτά τα υπέροχα πούρα, ώστε να είσαστε “εφοδιασμένοι” για κάθε περίσταση.

Το πούρο αυτό προέρχεται από τη σειρά Linea Clasica. Ήταν η πρώτη που παρήχθη κατά το έτος 1989. Είναι μία από τα μεγαλύτερα πούρα τα οποία παρέχουν ένα πλήρες πακέτο αρώματος και δύναμης. Είναι πολύ δυνατά και έχουν ώριμη γεύση. Τα Cohiba Exquisitos κανονικά έχουν μία κοκκινωπή καφέ ελαιώδησυσκευασία. Το άρωμα προ του καπνίσματος είναι πολύ ωραίο και ξυλώδες και δίνει μία νότα καφέ. Αυτά τα αρώματα είναι πολύπλοκα.