Cohiba Genios Maduro 5

Cohiba
Cohiba

Cohiba Genios Maduro 5

Cohiba

Cohiba Genios Maduro 5

Περισσότερες Πληροφορίες
Ring Gauge 52
Μήκος 140 mm / 5.5 inches
δύναμη Medium to Full
Μέγεθος Robusto Extra
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Σε απόθεμα
SKU
SW-COH-GEM5-025-BOX-CONF
Ειδική Τιμή 94,00 USD Regular Price 117,00 USD
Περιγραφή

Ένα πράγμα που γνωρίζει κάθε αληθινός aficionado πούρων είναι ότι η υπομονή είναι αρετή, είτε πρόκειται για το κάπνισμα ενός πούρου είτε για την ωρίμανση των ίδιων των φύλλων του. Το wrapper αυτών των πούρων ωριμάζει για πέντε χρόνια. Αυτό είναι που του δίνει μια τόσο όμορφη σκούρα καφέ απόχρωση και μια ώριμη γεύση. Ενώ μπορεί να φαίνεται πικάντικο και βαρύ, ο επιπλέον χρόνος αναδεικνύει στην πραγματικότητα τη γλυκύτητα που κάνει αυτό το υπέροχο κουβανέζικο πούρο να ξεχωρίζει.

Το πούρο Cohiba Genios Maduro 5 είναι ένα μεγάλο robusto με δυνατή γεύση και καπνό με μέτριο προς γεμάτο σώμα. Ενώ στο γευστικό προφίλ του πούρου κυριαρχεί μια υπέροχη γλυκήτητα, ωστόσο ξεχωρίζουν επίσης γήινες νότες, αλλά και νότες δέρματος, που ταξιδεύουν τις αισθήσεις στις πανέμορφες καπνοφυτείες της Κούβας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα τέτοιο πούρο μπορεί να σας χαρίσει υπέροχη απόλαυση καπνίσματος για πολύ ώρα. Το πούρο καίγεται ωραία και αργά, χάρη στην εξαιρετική δεξιοτεχνία των Κουβανών torcedores (στρίφτες χειροποίητων πούρων). Είναι ένα ιδανικό πούρο για να το συνδυάσετε με ένα ακριβό καπνιστό ουίσκι ή ένα πικάντικο Bourbon, καθώς η γλυκύτητα του πούρου θα εξισορροπήσει τη γευστική παλέτα σας.

Το πούρο από το οποίο ξεκίνησαν όλα δεν είχε όνομα, αλλά έγινε γνωστό ως Laguito No. 1. Κατόπιν, το 1968 υπήρξαν δύο μεγέθη που προστέθηκαν στη γραμμή παραγωγής, το Laguito No. 2 και No. 3. Όλοι ξέρουμε ότι η Κούβα είναι γνωστή για τα πούρα της. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές περιοχές που καλλιεργούν καπνό, αλλά τελικά μόνο μερικά αγροκτήματα είναι απολύτως κατάλληλα για τα πούρα Habanos.