Cohiba Magicos Maduro 5

Cohiba
Cohiba

Cohiba Magicos Maduro 5

Cohiba

Cohiba Magicos Maduro 5

Περισσότερες Πληροφορίες
Ring Gauge 52
Μήκος 115 mm / 4.5 inches
δύναμη Medium to Full
Μέγεθος Petit Robusto
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Σε απόθεμα
SKU
SW-COH-MAM5-025-BOX-CONF
Ειδική Τιμή 89,00 USD Regular Price 111,00 USD
Περιγραφή

Αυτό το εξαιρετικό πούρο Κούβας περιλαμβάνεται στην premium συλλογή πούρων Linea Maduro 5 - το ένα από τα τρία. Ενώ το Genios είναι ένα μεγαλύτερο robusto, το Magicos αναφέρεται ως petit robusto με μήκος μόλις 4 1/2 ίντσες. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει πολλή ένταση στο γευστικό προφίλ του . Μάλιστα, έχει λίγο πιο δυνατή και πικάντικη γεύση από το "αδελφάκι" του. Αυτά τα πούρα επιτρέπουν άνετες και μεγάλες ρουφηξιές που "πλημμυρίζουν" τον ουρανίσκο με πλούσιο αρωματικό καπνό και λαχταριστές γλυκές νότες από το σκούρο Maduro wrapper. Στο πλούσιο γευστικό προφίλ αναδεικνύονται επίσης γήινες και πικάντικες νότες μπαχαρικών που κάνουν τη γεύση βαθιά.

Το wrapper, δηλαδή το εξωτερικό φύλλο τυλίγματος που συγκρατεί το περιεχόμενο και τη γέμιση του πούρου, προέρχεται από μεγάλα φύλλα καπνού που μεγαλώνουν υπό σκιά και ωριμάζει για 5 χρόνια. Αυτή η αργή ωρίμανση είναι που του προσδίδει αυτό το υπέροχο σκούρο σοκολατί χρώμα. Γι' αυτό, χωρίς έκπληξη, οι πρώτες γεύσεις που "σκάνε" στους γευστικούς κάλυκες θυμίζουν σοκολάτα - εξίσου γλυκες όσο και έντονες. Μάλιστα, πολλοί aficionados υποστηρίζουν ότι η γεύση αυτών των πούρων τους θυμίζει σοκολάτα με μπαχαρικά συνοδεία ενός αρωματικού καφέ. Και μιας και αναφερθήκαμε σε συνδυασμούς, τα πούρα Κούβας Cohiba Magicos Maduro 5 συνδυάζονται τέλεια με ποτά που χαρακτηρίζονται από έντονη και πικάντικη γεύση. Ο μέσος όρος καύσης σε αυτά τα υπέροχα πούρα Κούβας είναι περίπου μία ώρα. Μια εξαιρετική διάρκεια για να τα απολαύσετε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή με τη συνοδεία ενός καλού ποτού (ή δύο).

Η ταχύτητα καύσης αυτού του πούρου είναι καταπληκτική, εξαιτίας του χρόνου στον οποίο έχει ωριμάσει. Επίσης έχει ένα σώμα από καπνό ποιότητας με το κλασικό φινίρισμα ενός Cohiba. Και αυτά είναι δημοφιλή πούρα για να αγοράσετε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε όταν πρόκειται να καπνίσετε ένα πούρο. Η εταιρεία Cohiba έχει μια συγκεκριμένη διαδικασία την οποία χρησιμοποιεί και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με αυτά.