Cohiba Secretos Maduro 5

Cohiba
Cohiba

Cohiba Secretos Maduro 5

Cohiba

Cohiba Secretos Maduro 5

Περισσότερες Πληροφορίες
Ring Gauge 40
Μήκος 110 mm / 4.3 inches
δύναμη Medium to Full
Μέγεθος Petit Corona
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Σε απόθεμα
SKU
SW-COH-SEMA-025-BOX-CONF
Ειδική Τιμή 66,00 USD Regular Price 82,00 USD
Περιγραφή

Το Secretos είναι ένα από τα τρία πούρα της σειράς Linea Maduro. Και τα τρία παρουσιάστηκαν το 2007 ως μια μοναδική σειρά που παλαιώνει το φύλλο wrapper για 5 χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που τα συγκεκριμένα premium πούρα Κούβας έχουν αυτό το χαρακτηριστικό βαθύ, σκούρο χρώμα. Σε αντίθεση με τα άλλα δύο πούρα της σειράς, το σκούρο χρώμα υποδηλώνει την έντασή τους. Ο καπνός τους είναι πλούσιος με γεμάτο σώμα όπου αναδεικνύονται γλυκές και πικάντικες νότες. Προσφέρουν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία καπνίσματος.

Αν και μικρότερο, είναι το ισχυρότερο πούρο της σειράς Linea Maduro. Έχει μήκος μόλις 4 1/3 ίντσες και λεπτό ring gauge 40. Το πλούσιο γευστικό προφίλ του μένει αξέχαστο σε όποιον το δοκιμάσει. Εδώ, ξεχωρίζουν νότες από σαγηνευτικούς κόκκους εσπρέσο, καπνός με ελαφρώς πικάντικη επίγευση, ενώ ο συνδετικός γευστικός κρίκος είναι μια λαχταριστή, όμως διακριτική, υποβόσκουσα γλυκύτητα. Το πούρο καπνίζεται σε λιγότερο από μία ώρα και το μέγεθός του είναι τέλειο για να χωράει στην τσέπη του σακακιού. Είναι η τέλεια "παρέα" σε μια ωραία βόλτα με το αυτοκίνητο κατά μήκος της ακτογραμμής, αλλά και η τέλεια επιλογή εάν επιθυμείτε να ανάψετε πούρο σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Με την έξτρα ζύμωση, αυτό το μικρό πούρο έχει ενισχυθεί σημαντικά όσον αφορά την ένταση και το σώμα της γεύσης του. Είναι ένα πούρο που υπόσχεται μια τέλεια εμπειρία καπνίσματος με κάθε ρουφηξιά.

Το συγκεκριμένο πούρο έχει ομαλό ρούφηγμα που επιτρέπει την άψογη καύση του όπως γίνεται και με τα άλλα παρόμοια πούρα. Πολλοί βλέπουν το πούρο αυτό ως τη νιρβάνα τους, όταν πρόκειται για πούρα. Επίσης λέγεται ότι είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό που διαθέτει η εταιρεία στην γραμμή της. Τα πούρα Cohiba άρχισαν να κατασκευάζονται στις αρχές της δεκαετίας του ‘60 αλλά δεν έγιναν επίσημα εταιρεία μέχρι το 1966.