Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Το κόστος αποστολής (σε όλο τον κόσμο) είναι 30 USD ανά παραγγελία. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Registered Air Mail για την αποστολή των πακέτων.

 

Πόσο καιρό θα πάρει για να φτάσουν τα πούρα μου;

Θέλουμε 30 ημέρες για την παράδοση από την στιγμή της αποδοχής της πληρωμής. Συνήθως στέλνουμε τα πούρα σας εντός 10 ημερών από την αποδοχή της παραγγελίας. Εάν πρόκειται να υπάρξει καθυστέρηση στη μεταφορά επειδή είμαστε εκτός αποθέματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να αλλάξετε την παραγγελία σας με άλλο προϊόν ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να λάβετε επιστροφή των χρημάτων.

 

Που στέλνετε;

Αποστέλλουμε παγκοσμίως με εγγυημένη παράδοση. Πριν από την παραγγελία σας παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι νόμοι περί καπνού είναι τελείως διαφορετικοί σε κάθε χώρα. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους ισχύοντες νόμους σχετικά με την αγορά και την εισαγωγή Κουβανικών Πούρων από το εξωτερικό.

Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τυχόν φόρους, καθυστερημένες αποστολές ή τυχόν περαιτέρω δυσχέρειες που προκαλούνται από τα εγχώρια τελωνεία. Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πλήρως όλους τους κανονισμούς που αφορούν τα τελωνεία σε όλο τον κόσμο. Υποθέτουμε ότι κάθε πελάτης έχει πλήρη επίγνωση των όρων και των κανονισμών που εφαρμόζει το οικείο τελωνειακό σύστημα.

 

Πώς στέλνετε;

Στέλνουμε μέσω Registered Air Mail με αριθμό αποστολής. Τα κιβώτια των πούρων είναι ασφαλείς συσκευασίες με περιτύλιγμα με φούσκες και χαρτοκιβώτια για να αποφευχθούν ζημιές κατά την αποστολή.

 

Τι συμβαίνει εάν δεν φτάσουν τα πούρα μου;

Αν μια αποστολή δεν φτάσει εντός 45 ημερών από την επιβεβαίωση της αποστολής, θα σας δώσουμε την επιλογή είτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων είτε επαναποστολή. Εάν επιλέξετε να επαναποσταλεί το πακέτο, θα παραιτηθείτε από το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που κάποιο από τα πακέτα δεν εμφανιστεί καθόλου. Εάν και οι δύο παραγγελίες φτάσουν στον προορισμό τους, θα σας χρεώσουμε για την επαναποστολή καθώς και για την αρχική παραγγελία. Δεν επιστρέφουμε παραγγελίες που απορρίπτονται από πελάτες που δεν επιθυμούν να πληρώσουν φόρους στα τοπικά τελωνεία. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πλήρως κάθε εγχώριο τελωνείο σε όλο τον κόσμο. Εάν η συσκευασία επιστραφεί στην αποθήκη μας, το τέλος επαναποστολής είναι 30 USD ανά κιβώτιο πούρων που παραγγέλθηκε και πρέπει να καταβληθεί πριν από την επαναποστολή.

 

Τα πούρα σας έρχονται στην αρχική συσκευασία όταν αποστέλλονται;

Ναι. Στέλνουμε σε πρωτότυπα κουτιά σε όλες τις χώρες. Τα κουτιά πούρων σφραγίζονται από το εργοστάσιο και δεν έχουν ανοιχτεί.

 

Ποιες μορφές πληρωμής αποδέχεστε;

Δεχόμαστε κάρτες Visa, MasterCard, AmEx και China UnionPay. Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά (Τραπεζικό Έμβασμα). Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας online και να επιλέξετε μία από αυτές τις μεθόδους ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που θα σας δώσει τις οδηγίες πληρωμής.

 

Χρειάζεται να έχω κάποιο πιστοποιητικό για την εισαγωγή πούρων;

Όχι δεν χρειάζεται, εάν το τελωνείο ανοίξει το πακέτο, θα σας ενημερώσουν για τα τέλη εισαγωγής που θα πρέπει να πληρώσετε.

 

Τι θα συμβεί αν δεν είμαι ικανοποιημένος με τα πούρα που μου στείλατε;

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας, μπορείτε να επιστρέψετε την αγορά σας εντός 7 ημερών από την παραλαβή, στην αρχική συσκευασία για επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή. Πρέπει να επιστρέψετε τουλάχιστον το 95% των πούρων που έχετε παραγγείλει. Θα συμπληρώσουμε την αίτηση επιστροφής χρημάτων μόλις επιβεβαιώσουμε την παραλαβή του προϊόντος στην αποθήκη μας. Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου και θα σας δώσουν οδηγίες για την επιστροφή των πούρων.

 

Ποιο είναι το επίπεδο εχεμύθειας σας;

Δεν θα πωλήσουμε, νοικιάσουμε, ανταλλάξουμε ή αποκαλύψουμε με κάθε τρόπο σε τρίτους, πληροφορίες που μας παρέχετε. Εγγυόμαστε την ιδιωτικότητα των δεδομένων σας σε οποιαδήποτε από τις συναλλαγές που γίνονται στον ιστότοπο μας και τηλεφωνικά. Ο ιστότοπος μας διαθέτει επί του παρόντος πιστοποιητικό κρυπτογράφησης SSL (TLS 1.2) και ελέγχεται καθημερινά από την εταιρία HackerSafe για να διασφαλίσει την πλήρη ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.

 

Πότε θα γνωρίζω ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί;

Μόλις γίνει αποδεκτή η παραγγελία και η πληρωμή, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η παραγγελία αποστέλλεται 10 ημέρες μετά την οριστική επιβεβαίωση της. Παρέχουμε έναν έγκυρο αριθμό παρακολούθησης με κάθε αποστολή μόλις αποσταλεί η παραγγελία.

 

Έχετε τιμές χονδρικής;

Ναι, έχουμε τιμές χονδρικής για μεγάλες αγορές. Ειδικοί όροι ισχύουν για χονδρικές παραγγελίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Το χρώμα του περιτυλίγματος επηρεάζει τη γεύση των πούρων;

Υπάρχουν μέχρι 70 διαφορετικά χρώματα πούρων. Τα κουβανέζικα πούρα έχουν πολλά χρώματα περιτυλίγματος. Παραδείγματος χάριν, το Montecristo Νο. 4 κατασκευάζεται με δεκάδες παραλλαγές χρώματος περιτυλίγματος, από πράσινο έως claro, έως καφέ, έως καστανό σκούρο ή καστανό που γίνεται κοκκινωπό σε maduro και σπάνια oscuro (σκούρο).

Το μίγμα καπνού του Κουβανέζικου πούρου είναι το ίδιο ανεξάρτητα από το χρώμα του περιτυλίγματος. Το χρώμα του περιτυλίγματος δεν επηρεάζει την ισχύ, τη δύναμη ή τη γεύση οποιουδήποτε πούρου Habanos (το φύλλο του περιτυλίγματος αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 3% της συνολικής γεύσης του πούρου σας). Θυμηθείτε ότι η ηλικία ενός πούρου θα έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή στη γεύση και τη δύναμη του πούρου σας. Ένα καινούριο πούρο Montecristo No.4 (0-6 μηνών) δεν έχει την ίδια γεύση, καπνό ή την ίδια ισχύ με ένα πούρο Montecristo No.4 ηλικίας 3 ετών, όπως και αυτό δεν έχει την ίδια γεύση, καπνό ή την ίδια ισχύ με ένα πούρο Montecristo No.4 ηλικίας 5 ετών.

 

Τα πούρα μπορούν να καπνιστούν με το που θα φτάσουν;

Για τον ιδανικό καπνό, σας συνιστούμε να αφήσετε τα πούρα στον υγραντήρα σας για μια εβδομάδα, προκειμένου να ανακάμψουν από την μεταφορά. Θυμηθείτε ότι τα πούρα είναι ζωντανά. Η διαδικασία ζύμωσης συνεχίζεται και το πούρο σας εξελίσσεται συνεχώς. Δώστε τους χρόνο και θα επανέλθουν. Ο κατάλληλος υγραντήρας είναι απαραίτητος για την σωστή αποθήκευση και ωρίμανση κάθε πούρου. Διατηρήστε τη θερμοκρασία του υγραντήρα στους 70°F (21°C) και 70% υγρασία. Είναι προτιμότερο να έχετε ψηφιακό θερμόμετρο για να διατηρείτε τη θερμοκρασία και την υγρασία σταθερή.