H. Upmann Magnum 50

H.Upmann
H.Upmann

H. Upmann Magnum 50

H.Upmann

H. Upmann Magnum 50

Περισσότερες Πληροφορίες
Ring Gauge 50
Μήκος 160 mm / 6.3 inches
δύναμη Medium
Μέγεθος Double Robusto
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Σε απόθεμα
SKU
SW-HUP-MA50-025-BOX-CONF
Ειδική Τιμή 338,00 USD Regular Price 450,00 USD
Περιγραφή

Καλυμμένο με wrapper σε λαχταριστή καφέ απόχρωση που θυμίζει σοκολάτα γάλακτος, αυτό το πούρο τύπου toro ρουφιέται άνετα. Η καύση του είναι σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια του καπνίσματος. Μπορεί τα πούρα H. Upmann Magnum 50 να είναι λιγότερο δημοφιλή από άλλα κουβανέζικα πούρα διάσημων brands, ωστόσο τα πούρα Magnum 50 αποτελούν το τέλειο παράδειγμα ενός "sleeper". Αυτό το αμιγώς κουβανέζικο πούρο έχει μήκος 6 3/8-ίντσες με ring gauge, δηλαδή διάμετρο δαχτυλιδιού 50. Διαθέτει μέτριο σώμα μέσω του οποίου αναδεικνύεται ένα περίπλοκο γευστικό και αρωματικό προφίλ που ξεδιπλώνεται σταδιακά.

Αυτό το βαρύ toro έχει απαλές, γλυκές γεύσεις όπως μέλι και τζίντζερ μπρεντ, οι οποίες εναρμονίζονται φανταστικά με πιο γήινες γεύσεις ξύλου, καφέ και μπαχαρικών, ενώ υπέροχες νότες καρυδιών "γεφυρώνουν" φανταστικά το γευστικό χάσμα. Η καύση του πούρου διαρκεί πάνω από μία ώρα. Επομένως, αποτελεί καλή επιλογή για μεγάλες συζητήσεις με στενούς συγγενείς και φίλους, ενώ ο σχετικά ήπιος χαρακτήρας του το καθιστά ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας. Συνδυάστε αυτά τα κουβανέζικα πούρα με ένα απαλό ουίσκι ή ένα παλαιωμένο ρούμι χωρίς μπαχαρικά. Αυτό θα πει καλοπέραση. Τέλος, τα κουβανέζικα πούρα H. Upmann Magnum 50 πωλούνται σε κομψά κουτιά των 25 πούρων.

Αν ψάχνετε για το είδος του πούρου που θα σας κάνει να απολαύσετε κάθε ρουφηξιά σε ένα υπέροχο δείπνο με φίλους ή την οικογένειά σας, το H. Upmann Magnum 50 είναι ακριβώς το κατάλληλο για σας. Αυτό το πούρο είναι ωραίο να το ανάψετε ενώ απολαμβάνετε μια μεγάλη συνομιλία με κάποιον. Ερωτευτείτε με το τι το H. Upmann Magnum 50 πρόκειται να σας δώσει.