H. Upmann Petit Coronas

H.Upmann
H.Upmann

H. Upmann Petit Coronas

H.Upmann

H. Upmann Petit Coronas

Περισσότερες Πληροφορίες
Ring Gauge 42
Μήκος 129 mm / 5.0 inches
δύναμη Light to Medium
Μέγεθος Petit Corona
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Σε απόθεμα
SKU
SW-HUP-PECO-025-BOX-CONF
Ειδική Τιμή 216,00 USD Regular Price 270,00 USD
Περιγραφή

Για τους λάτρεις της ιστορίας ή του αείμνηστου John F. Kennedy, αυτό το πούρο μπορεί να έχει ιδιαίτερη συμβολική αξία. Λέγεται ότι αυτό ήταν στην πραγματικότητα το αγαπημένο πούρο του JFK και ότι κάποτε αγόρασε όλα τα H. Upmann Petit Coronas στη Νέα Υόρκη, έτσι ώστε να φουλάρει τους υγραντήρες πούρων του. Αν και λογικά μπορεί να πρόκειται για άκομα έναν συναρπαστικό αστικό μύθο, ωστόσο έχει και μια δόση αδιαμφισβήτητης αλήθειας. Αυτά τα κουβανέζικα πούρα μεταφέρονται εύκολα, έχουν εξαιρετικά περίπλοκη και πλούσια γεύση, και σε γενικές γραμμές συγκαταλέγονται στα πολύ αγαπημένα κουβανέζικα πούρα premium ποιότητας.

Με μήκος 5 ίντσες και ring gauge 42, αυτά τα εξαιρετικά πούρα Κούβας μεταφέρονται εύκολα, ακόμα και στην τσέπη του σακακιού ή του πουκαμίσου. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάθε είδους μέρα, οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Διαθέτουν μεσαίο σώμα με ήπιο γευστικό προφίλ. Η καύση τους είναι σταθερή και ο καπνός είναι ελαφρύς και κρεμώδης. Κατά τη διάρκεια του καπνίσματος, θα "πλημμυρίσουν" τον ουρανίσκο λαχταριστές γεύσεις, όπως σοκολάτα, καφές και βανίλια με διακριτικές νότες μπαχαρικών, κυρίως μοσχοκάρυδο, που εμπλουτίζουν περαιτέρω τη συνολική γεύση και επίγευση. Συνδυάζονται εξαιρετικά με ροφήματα, όπως ένας εσπρέσσο για το ξεκίνημα της ημέρας ή με ένα δροσιστικό απεριτίφ για το ιδανικό κλείσιμο της ημέρας. Έρχονται σε κομψές κασετίνες των 25 πούρων.

Το H. Upmann Petit Coronas είναι ένα κουβανέζικο πούρο που είναι χειροποίητα και έχει το σχήμα μορφοποιηθεί. Το μήκος του πούρου είναι περίπου 129 χιλιοστόμετρα, δηλαδή είναι λίγο μικρότερο από έξι ίντσες σε μήκος. Το μέγεθος του δακτυλίου είναι περίπου 42 και έρχεται σε ένα κουτί από εικοσιπέντε πούρα που στοιβάζονται σε δύο στρώματα. Το άρωμα του πούρου αυτού είναι παρόμοιο με τα Coronas του παρελθόντος και θεωρείται είναι περίπου μίας μέσης δύναμης.