Punch Double Coronas

Punch
Punch

Punch Double Coronas

Punch

Punch Double Coronas

Περισσότερες Πληροφορίες
Ring Gauge 49
Μήκος 194 mm / 7.6 inches
δύναμη Medium to Full
Μέγεθος Double Corona
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Σε απόθεμα
SKU
SW-PUN-DOCO-050-BOX-CONF
Ειδική Τιμή 56,00 USD Regular Price 70,00 USD
Περιγραφή

Αφεθείτε στη διαχρονική γοητεία του Punch Double Coronas, ενός μεγαλοπρεπούς πούρου που γοητεύει τους λάτρεις του παγκοσμίως. Με διαστάσεις 7 ⅝ x 49, υπόσχεται ένα μακρύ και ικανοποιητικό δίωρο κάπνισμα. Αυτό το αξιοσημείωτο πούρο έχει κερδίσει όχι μία, αλλά δύο θέσεις στα περίφημα βραβεία "25 Καλύτερα Πούρα της Χρονιάς", γοητεύοντας κριτικούς και λάτρεις.

Με σχολαστικό τύλιγμα στην εντέλεια στο εργοστάσιο La Corona της Αβάνας, αυτό το εξαιρετικό πούρο παρουσιάζει κορυφαία κουβανέζικα long-fillers τυλιγμένα σε ένα βελούδινα απαλό maduro wrapper. Στιβαρές νότες καρυδιού και καφέ μπλέκονται με ισορροπημένη γλυκύτητα βανίλιας, ξύλο κέδρου και ένα πιπεράτο τελείωμα. Ζήστε την εξελισσόμενη γεύση του καφέ, των σκούρων φρούτων, των νύξεων βανίλιας και του απολαυστικού καρυδιού. Αυτό το πούρο ενσαρκώνει την πολυπλοκότητα, την ισορροπία και την ένταση, ενώ ο παλαιωμένος καπνός ενισχύει τη γοητεία του.

Συνιστάται για έμπειρους καπνιστές. Αυτό το premium παλαιωμένο πούρο Κούβας συνδυάζεται τέλεια με καλό ουίσκι ή μπέρμπον. Αγκαλιάστε την κουβανέζικη δεξιοτεχνία και αναζωπυρώστε τις αισθήσεις σας. Παραγγείλτε το Punch Double Coronas για ένα ταξίδι στην τελειότητα που χαρακτηρίζει τα καλύτερα παλαιωμένα πούρα Κούβας - κάντε την παραγγελία σας, τώρα!

Το Punch Double Coronas είναι ένα ευχάριστο κάπνισμα, διαθέτει πολλά ειδικά αρώματα: ξύλο και χώμα στο πρώτο στάδιο, στη συνέχεια προχωρά με την προσθήκη μιας νότας μελιού και γίνεται όλο και πιο σημαντικό, χωρίς να είναι υπερβολικά σκληρό ή τραχύ. Μερικές φορές, το τέλος μπορεί να έχει μικρές νότες εσπεριδοειδών που παρουσιάζουν πολύ ενδιαφέρον για τον ουρανίσκο.