ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα χονδρικής πώλησης για τους τακτικούς πελάτες της εταιρείας μας. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε μαζικές παραγγελίες των αυθεντικών Κουβανέζικων πούρων μας, η ομάδα χονδρικής και λιανικής πώλησης θα είναι διαθέσιμη για να παράσχει τις απαραίτητες λεπτομέρειες στο χονδρικό μας πρόγραμμα.

 

Σε γενικές γραμμές, χρειάζεται να έχετε μια παραγγελία προϊόντων ελάχιστης αξίας 10.000 USD συνολικά. Θα παραδώσουμε τα προϊόντα σας με ένα κόστος αποστολής που βασίζεται στο βάρος και τις διαστάσεις της μαζικής παραγγελίας σας και βασίζεται επίσης στις τιμές αποστολής. Έχουμε ως στόχο να παραδίδουμε δύο φορές την εβδομάδα, ειδικά για τους πελάτες μας χονδρικής. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας, να είστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα συνεχές απόθεμα αυθεντικών πούρων.

 

Το χονδρικό μας πρόγραμμα δεν χρειάζεται να έχει τον απαιτούμενο αριθμό "vitola" που είναι η μονάδα μέτρησης ενός πούρου και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε τις λεπτομέρειες των παραγγελιών σας. Ο τρόπος πληρωμής γι'αυτό το σχέδιο χονδρικής πώλησης είναι μέσω τραπεζικού εμβάσματος, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι μια λογική μέθοδος αγοράς προϊόντων σε τιμές χονδρικής.